Expertblogs schrijven binnen 1 uur

Training zakelijk bloggen voor experts met minimaal 5 jaar werkervaring

Hoe je artikelen schrijft die door duizenden lezers worden opgepikt, zodat jij gezien wordt als dé expert in jouw branche

Wil je jouw kennis delen in een artikel? Bijvoorbeeld in een vakblad, op LinkedIn of op de blog van je bedrijf? Goed idee, want met een artikel kun je je expertise laten zien.

Bovendien scherpt het artikelen schrijven je visie op je vak. In die zin ontwikkel je jezelf al doende. Je wordt immers voortdurend aan het denken gezet over wat je nu eigenlijk wilt verwoorden.

Nu alleen nog tijd vinden. En daarbij graag een paar handvatten om je te helpen met de structuur en een lekker lopend verhaal. Want een artikel dat aanspreekt, is vlot geschreven, helder van opbouw, prikkelend en uitnodigend.

Zeer praktijkgericht

Suzanne heeft binnen onze organisatie een schrijftraining ‘Zakelijk bloggen’ verzorgd. De training die Suzanne heeft gegeven, sloot goed aan bij onze verwachtingen. Zij is erg kundig op haar vakgebied, weet veel te vertellen op een enthousiaste manier en springt in op ieders wensen en behoeften.

Ondanks de verschillen binnen de groep wat betreft de schrijfervaring met blogs, zaten er voor iedereen interessante componenten in de training. Suzanne beschikt over een flinke dosis praktijkervaring. Ze speelt zeer goed in op vragen van deelnemers. En gaat zij zeer praktijkgericht aan de slag. Kortom, als je op zoek bent naar een heldere en duidelijke training dan ben je bij ProTaal op het juiste adres!

Voor wie is deze training bedoeld?

De doelgroep voor deze schrijftraining bestaat uit adviseurs met minimaal 5 jaar ervaring. In je werk breng je (vaak complexe) kennis over aan mensen die minder van de inhoud weten. Het maakt niet uit of je in loondienst of als zelfstandige werkt.

Wat levert deze training je op?

 • 100 ideeën om artikelen over te schrijven

  Je leert hoe je de juiste onderwerpen kiest en daarbij verschillende artikelen schrijft

 • Je lezer geboeid houden

  Je leert alles over invalshoeken, titels en intro’s die je lezer interesseren om door te lezen

 • Altijd tijd om te schrijven

  Je ontdekt hoe je tijd vindt in je agenda om te schrijven en hoe je uitstelgedrag de baas blijft

 • Slimme sjablonen voor verschillende artikelen

  Met vragen die je helpen sneller een artikel te schrijven.

In welke vorm?

Je kunt deze schrijftraining in-company volgen.

 • 1 of 2 dagdelen

 • Maximaal 8 deelnemers

 • Na afloop review 1-op-1 mogelijk

Voorbereiding

Voor de training ontvang je een intakeformulier en een voorbereidingsopdracht. In de training kies je een onderwerp, een titel en een structuur. Ook schrijf je een intro. Sommige deelnemers hebben na de training zelfs al een concept van hun artikel klaar.

Voor iedere deelnemer een publiceerbaar artikel

Een overtuigend en publiceerbaar artikel schrijven, het is lastiger dan je denkt! Überhaupt om een goed stuk tekst op papier te krijgen. Voldoende reden voor ons om een specialist op dit vlak in te schakelen. Via een van onze medewerkers kwamen we uit bij Protaal. 

We moesten voorafgaand aan de eerste cursusdag een stuk eigen geschreven tekst bij Suzanne inleveren. Een tekst waar je zelf tevreden over was. Inderdaad, Suzanne had wel wat aandachtspuntjes 🙂 

Op heldere wijze en met een goede dosis humor heeft zij ons in 3 dagdelen verspreid over meerdere maanden laten ervaren hoe je een goed artikel schrijft. De praktische handvatten en de reviews van de door ons geschreven teksten spraken me erg aan. 

Suzanne schakelt goed op feedback en vragen uit de groep en staat echt boven de stof. Omdat de cursus voor iedere deelnemer een publiceerbaar artikel als eindresultaat had was het ook direct waardevol. 

Een goed stuk tekst schrijven, het is makkelijker dan je denkt! Wel eerst even langs Suzanne.

Kennismaken

Wil je kennis met me maken? Of jouw specifieke vraag met me bespreken?

Vul dan het onderstaande formulier in of mail me. Dan plannen we een telefonische of ‘live’ afspraak.

6 + 1 = ?

De privacyverklaring vind je hier.

ProTaal – Schepenstraat 86B – 3039 NM – Rotterdam – 010 – 465 77 75 – info@protaal.nl